top of page

Registreer alle uren met Emyris!

Veel van jullie weten dat Emyris een ideale planningsmodule is voor het inplannen van medewerkers. Medewerkers, zzp’ers en inhuurpartijen kunnen makkelijk ingepland worden in de applicatie en de geplande medewerkers zijn altijd op de hoogte van wanneer zij moeten werken. Maar wat doe je als de medewerkers de diensten gedraaid hebben en hoe houd je dit bij? In deze blog gaan we verder in op de functie urenregistratie.


Makkelijk uren registreren

Emyris is een planningsmodule die gebruikt wordt voor beveiligers, verkeersregelaars, schouwburgen, theaters en tijdens evenementen. In de applicatie kun je als bedrijf makkelijk jouw medewerkers, maar ook zzp’ers en inhuurpartijen, inplannen. Om dit allemaal bij te houden, is er een functie urenregistratie. In de urenregistratie kun je makkelijk zien wie wanneer gewerkt heeft en hoeveel uur.


Hoe werkt dit?

Om een duidelijk beeld te krijgen van hoe de functie precies werkt, geven we een voorbeeld. Een beveiliger wordt ingedeeld om te gaan werken bij een winkel. Hij werkt van 12:00 tot 17:00. Aan het eind van zijn dienst vult hij eenvoudig zijn gewerkte uren in, in de app op zijn telefoon. Dit wordt doorgegeven aan de contactpersoon binnen het bedrijf die de urenregistratie bijhoudt. Mocht het zo zijn dat hij overuren maakt, kan hij dit ook makkelijk doorgeven. Er is ook een mogelijkheid om dit doorgeven via NFC te doen. In dat geval zal de beveiliger aan het begin zich aanmelden via een scancode en ook afmelden via een scancode.


Al deze informatie, van alle medewerkers, komt in de applicatie te staan. Hierin wordt een overzicht gemaakt van alle uren die gewerkt zijn. Om alles zo veilig mogelijk te houden, moeten de uren eerst geaccordeerd worden, zodat het controleerbaar blijft. Wanneer het ingevulde aantal uren niet overeenkomt met de geplande dienst, zal deze rood worden aangegeven. In de applicatie kun je makkelijk filteren op medewerker, maar ook op locatie. Hierdoor kun je eenvoudig alle informatie halen die je nodig hebt voor een factuur die verstuurd moet worden naar een relatie. Daarnaast kun je ook de uren exporteren uit Emyris, om ze vervolgens in te voegen in jouw HR-systeem voor de uitbetalingen.


Ben jij ook op zoek naar meer overzicht in je urenregistratie of wil je graag een planningsmodule en urenregistratie in één? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demo van Emyris via sales@deviske.nl of bel naar 0314 – 760 710

0 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page