top of page

Draaiboeken voor ieder evenement!

Theaters hebben er bijna iedere dag mee te maken. Evenementen moeten georganiseerd worden, artiesten worden geboekt en er moet een draaiboek gemaakt worden om de dag perfect te laten verlopen. Veel theaters maken nog gebruik van Microsoft Excel om een draaiboek te maken. Dit is minder efficiënt en kost veel tijd om een draaiboek in elkaar te zetten. Wij van Emyris hebben hiervoor de oplossing en hebben de functie draaiboeken in Emyris verwerkt.

Maak een draaiboek

Hoewel Emyris in eerste instantie gemaakt is voor het inplannen van medewerkers, inhuurpartijen en ZZP’ers, is er gekeken naar de diverse branches. Hieruit bleek dat de theaterbranche veel behoefte had aan een functie voor het maken van een draaiboek. Dit zorgde ervoor dat de theaters en schouwburgen alles in één applicatie konden verwerken. Een programma om mensen in te plannen, relaties bij te houden en om draaiboeken te maken.

Een technisch draaiboek is eenvoudig gemaakt. Wanneer er een activiteit ingepland is in Emyris, kan je op basis hiervan een draaiboek maken. De gegevens worden meteen overgenomen. Daarna kun je beginnen met het volledig inplannen van de dag. De relaties die meewerken deze dag kunnen hierin verwerkt worden en je maakt eenvoudig jouw dag compleet. De draaiboeken zijn te delen met medewerkers en andere relaties, zodat iedereen op de hoogte is van de dag. Hierbij kun je ervoor kiezen om specifieke delen weg te laten of alleen de delen te sturen waar de personen nodig zijn.

Verstuur je draaiboek direct met de offerte

Tijdens evenementen hebben veel theaters en schouwburgen te maken met sprekers, artiesten, leveranciers en andere relaties. Iedere relatie wordt ingehuurd om tijdens dit evenement iets te betekenen voor de gasten en het theater. Vaak wordt er vooraf een offerte gestuurd naar deze relaties, zodat deze betaald kunnen worden voor hun diensten of producten. In Emyris is het mogelijk om direct met de offerte het draaiboek toe te sturen naar de relatie. De gegevens die eerder verzameld zijn bij het maken van een draaiboek, kunnen meteen verwerkt worden in een offerte. Wanneer deze offerte verzonden wordt naar de relatie, kun je zelf bepalen welke aspecten de relatie ziet van het draaiboek. Hierdoor kan de relatie meteen zien hoe de dag eruit komt te zien en wat er van hen verwacht wordt.

3 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page