top of page

Factureren was nog nooit zo makkelijk!

Wanneer er producten aangeschaft worden, diensten afgenomen worden of partijen ingehuurd worden. Ieder bedrijf krijgt met facturaties te maken. Grote bedragen of kleine bedragen, er moet een factuur opgemaakt worden. Veel bedrijven maken deze zelf, met een template of laten deze maken. Bij Emyris begrijpen wij maar al te goed dat plannen verder gaat dan alleen een rooster maken en hebben daarom een functie gemaakt waarmee bedrijven makkelijk zelf hun facturen kunnen opmaken.

Hoe werkt dat eigenlijk?

Emyris gaat verder dan het alleen inplannen van medewerkers, inhuurpartijen en zzp’ers. Na het inplannen van iedere dienst, is het mogelijk om een factuur op te maken. Vooral in de beveiligingswereld krijg je te maken met opdrachtgevers. Deze opdrachtgevers vragen een dienst aan bij jouw bedrijf en jij plant hiervoor personeel in. Nadat de dienst is geweest, is het mogelijk om hier een factuur van te versturen. Binnen Emyris is er een functie waarmee je een factuur makkelijk kunt opmaken. Volledig in jouw eigen stijl wordt er een factuur opgemaakt met report-designer. Zo krijgen al jouw relaties en klanten een factuur in jouw eigen stijl, volledig passend bij jouw bedrijf.

Samenvoegen en verwerken

Natuurlijk is het bij veel bedrijven zo dat ze meerdere opdrachtgevers hebben die meerdere diensten aanvragen. Omdat wij van Emyris hiervan op de hoogte zijn, is het mogelijk om alle diensten samen te voegen tot één factuur. Op basis van afspraken met jouw relatie kun je zo zelf bepalen hoe de factuur eruit komt te zien en wat hierop weergeven staat. Wil je iedere maand alle diensten samenvoegen? Met enkele drukken op de knop staat alles in een factuur verwerkt. Door het vooraf invullen van uurtarieven berekend Emyris makkelijk wat op de factuur komt te staan. Hierdoor hoef je zelf geen lastige berekeningen meer te maken en kun je makkelijk op verzenden drukken! Wil je liever een bepaalde dienst niet toevoegen in de factuur? Geen probleem! Je kan zelf bepalen per regel welke diensten op de factuur komen te staan. Hierdoor blijven de facturen persoonlijk en bepaal je uiteindelijk zelf wat erop komt te staan.

Meer weten over factureren in Emyris of zou je graag een demo willen? Neem contact met ons op via sales@deviske.nl of bel naar 0314 – 760 710. We staan je graag te woord en zijn benieuwd naar jouw opmerkingen en vragen!

1 weergave

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page